Rome op wielen

Rome Centrum Tour

Rome Centrum Tour

Deze fietstour vormt de ideale kennismaking met Rome. In één ochtend zie je vrijwel alle beroemde highlights van de stad, terwijl je in rustig tempo achter de Nederlandstalige gids aan fietst. Er is genoeg tijd om foto′s te maken, vragen te stellen aan de gids en natuurlijk wordt er een pauze gehouden op één van de sfeervolle en gezellige Romeinse pleinen. Na de fietstour heb je een goed overzicht van het centrum en kun je met de tips van de Nederlandstalige gids de Eeuwige Stad ontspannen op eigen gelegenheid verder ontdekken.

Meer informatie & reserveren

Rome Panorama Tour

Blik op Rome Tour

Op de route van de Blik op Rome Tour kom je langs de mooiste uitzichtpunten van de stad. Je kunt niet alleen volop genieten van een wijds panorama van koepels en monumenten, maar je krijgt ook een beter beeld van de stad als geheel. Ook ontdek je kleine straatjes en rustige hoekjes van de stad waar je te voet nooit zou zijn gekomen. De Nederlandstalige gids zorgt ervoor dat je de fraaie route veilig en in een rustig tempo kunt beleven, en weet over de monumenten onderweg natuurlijk van alles te vertellen!

Meer informatie & reserveren

Rome Appia Tour

Rome Appia Tour

Dat Rome meer is dan de historische binnenstad wordt al gauw duidelijk tijdens deze prachtige fietstocht over het Romeinse platteland. Net buiten de oude stadsmuren begint de oudste rijksweg ter wereld, de antieke Via Appia Antica. Deze Romeinse weg fietsen we af, terwijl we genieten van de mooie landschappelijke omgeving en de antieke resten langs de weg. We fietsen langs mooie pijnbomen in de richting van het indrukwekkende aquaductenpark, waar maar liefst 6 van de 11 Romeinse aquaducten samenkomen.

Meer informatie & reserveren