Hoogtepunten

Sint Pieter in Rome

Rondleiding Vaticaanse Musea en St. Pieter (semi-privé)

Vaticaanstad is het domein van de pausen. Daar vind je de bekende Sixtijnse Kapel die op het lijstje staat van bijna iedere Rome-ganger. Tijdens de begeleide tour door de Vaticaanse Musea bezoek je ook deze kapel en worden de beroemde fresco′s van Michelangelo uitgelegd. Aansluitend betreed je de indrukwekkende St. Pieters basiliek en het St. Pietersplein. De gids loodst je door de drukte en maakt een mooie selectie van must-see kunstwerken terwijl hij achtergronden en verhalen vertelt over het reilen en zeilen van de Katholieke Kerk.

Meer informatie & reserveren

Het Colosseum in Rome

Rondleiding Colosseum, Forum Romanum en Palatijn (semi-privé)

Onze gids neemt je graag mee op een boeiende tocht door de leefwereld van de oude Romeinen. Je ontdekt het Colosseum de gids je uitgebreid vertelt over wie de gladiatoren echt waren en hoe het enorme Colosseum werd gebouwd. Ook bezoek je de keizerlijke paleizen op de Palatijn heuvel en zie je waar de dagelijkse en bestuurlijke activiteiten in het antieke Romeinse leven zich afspeelden op het Forum Romanum. Deze tour geeft je een uitgebreid overzicht van de oude Romeinse beschaving. De tour is ook geschikt voor kinderen.

Meer informatie & reserveren

Vaticaan in Rome

Vaticaan, Sixtijnse kapel en St. Pieter (groepstour)

Ontdek de schatten van het Vaticaan tijdens deze indrukwekkende rondleiding! Onder begeleiding van een Nederlandstalige gids maak je in ongeveer 3 uur kennis met de hoogtepunten van de Vaticaanse Musea, bezoek je de onvergetelijke Sixtijnse kapel en de indrukwekkende St. Pieter. Tot slot bekijk je het St. Pietersplein met de enorme zuilengallerij.
De gids geeft je veel interessante achtergrondinformatie over de kunstwerken en het Rome van de pausen.

Meer informatie & reserveren

Colosseum in Rome

Colosseum, Forum Romanum en Palatijn (groepstour)

Bezoek het Colosseum en het Forum Romanum. Ontdek de Palatijn heuvel en geniet van het indrukwekkende uitzicht. Je verkent de sites met een gepassioneerde Nederlandstalige gids én je vermijdt ellenlange wachtrijen aan de kassa. Dat is zeker geen overbodige luxe! Laat je meeslepen in de verhalen achter de feiten en dat in je eigen taal.
De gids brengt de ruïnes tot leven, je hoort en ziet dingen die je op eigen houtje zou missen. Hoe leefden de Romeinen, hoe zag een doordeweekse dag eruit?

Meer informatie & reserveren