Hoogtepunten

Tours in Rome De koepel van de St. Pieter

Rondleiding Vaticaanse Musea en St. Pieter

Vaticaanstad is het domein van de pausen. Daar vind je de bekende Sixtijnse Kapel die op het lijstje staat van bijna iedere Rome-ganger. Tijdens de begeleide tour door de Vaticaanse Musea bezoek je ook deze kapel en worden de beroemde fresco′s van Michelangelo uitgelegd. Aansluitend betreed je de indrukwekkende St. Pieters basiliek en het St. Pietersplein. De gids loodst je door de drukte en maakt een mooie selectie van must-see kunstwerken terwijl hij achtergronden en verhalen vertelt over het reilen en zeilen van de Katholieke Kerk.

Meer informatie & reserveren

Het antieke Rome

Rondleiding Colosseum (in kleine groep), inclusief Forum Romanum en Palatijn

Onze gids neemt je graag mee op een boeiende tocht door de leefwereld van de oude Romeinen. Je ontdekt het Colosseum de gids je uitgebreid vertelt over wie de gladiatoren echt waren en hoe het enorme Colosseum werd gebouwd. Ook bezoek je de keizerlijke paleizen op de Palatijn heuvel en zie je waar de dagelijkse en bestuurlijke activiteiten in het antieke Romeinse leven zich afspeelden op het Forum Romanum. Deze tour geeft je een uitgebreid overzicht van de oude Romeinse beschaving. De tour is ook geschikt voor kinderen.

Meer informatie & reserveren

the last judgement

The Last Judgement, spectaculaire multimedia show over de Sixtijnse Kapel

De beroemde Sixtijnse Kapel bekijken, maar niet in de rij staan voor de uitgestrekte Vaticaanse Musea waar de beroemde kapel een onderdeel van uitmaakt? Tijdens de show dompelt u zich onder in de magie van het Vaticaan en de Sixtijnse Kapel met behulp van rondom projecties. Met muziek (van Sting), theater, dans, en spectaculaire effecten kunt u Michelangelo′s meesterwerk op een unieke manier beleven en leert u op een interactieve manier de geschiedenis en achtergronden van de kapel en de wereldberoemde fresco′s kennen.

Meer informatie & reserveren

Galleria Borghese

Rondleiding Galleria Borghese, inclusief het park Villa Borghese

In een prachtige 17e eeuwse villa in het park bevindt zich de Galleria Borghese. De machtige kardinaal Scipio Borghese begon in de 17e eeuwse met het aanleggen van een privé kunstcollectie. Dat hij een fijne neus had voor talent bewijst de verzameling van louter topstukken. In de stuk voor stuk schitterend gedecoreerde zalen van de pronkvilla ziet u schilderijen van meesters als Rafaël, Titaan, Caravaggio (en vele anderen), naast antieke beelden. Wie deze eenmaal heeft gezien kijkt met andere ogen naar de barok!

Meer informatie & reserveren